L1mburg Centraal: Recordbeloning in onderzoek TEFAF-roof

De vijf verdachten van de TEFAF-overval © Politie
Recordbeloning in onderzoek naar TEFAF-roof, Venlo toneel van Limburg Pride meer Limburgs nieuws.

Recordbeloning in onderzoek naar TEFAF-roof

In het onderzoek naar de TEFAF-roof is een recordbeloning van een half miljoen uitgeloofd door de verzekeraar. Die wil met het geld de kostbare juwelen die zijn gestolen terugkrijgen. Volgens een onderzoeksbureau zou de roof zijn gepleegd door de Pink Panther-bende. Ook houdt het bureau er rekening mee dat er wel degelijk echte wapens zijn gebruikt. Verschillende experts suggereerden eerder dat het om nepwapens zou gaan.

Venlo toneel van Limburg Pride

Het centrum van Venlo stond zaterdagmiddag in het teken van de Limburg Pride.

VVV verlies in doelpuntrijk duel van Heracles

VVV ging op bezoek bij titelkandidaat Heracles. Nog nooit werd er acht keer gescoord in dit uitduel. VVV maak drie goals, maar dat was wonderwel niet genoeg voor een goed resultaat.

Roda haalt punt tegen Jong PSV

De remise van Roda tegen Jong PSV was een tegenvaller. Net als vorig seizoen verzuimde een beter Roda eenvoudig te winnen. Na een Kerkraadse kansenregen leverde de ultieme blessuretijd uiteindelijk nog een punt op.

FC Eindhoven maakt einde aan geweldige seizoenstart MVV

MVV beleeft een geweldige seizoenstart. Er wordt met lef goed voetbal gespeeld. Zelfs tegen tegenstanders als Heracles en Roda. Gisteravond was FC Eindhoven de eerste kink in de Maastrichtse kabel.

Strooiwagens winterklaar gemaakt

Ook al is de winter nog ver weg. De eerste voorbereidingen om de gladheid tegen te gaan zijn al genomen. Vanaf vandaag worden de strooiwagens winterklaar gemaakt. Want vanaf volgende maand moeten ze volledig inzetbaar zijn.
Bekijk de fragmenten en uitzending hier.