Politie toont beelden daders gewelddadige overval

Gewapende overval Heerlen © Track'88
De politie heeft in de uitzending van Opsporing Verzocht maandagavond beelden laten zien van de drie vermoedelijke daders van een gewelddadige overval in Heerlen. Drie gemaskerde mannen ontdeed op 7 juni een echtpaar hardhandig van hun dure Rolex-horloges. Ook werd geld buitgemaakt.
De man raakte bij de overval gewond en moest per ambulance naar het ziekenhuis worden gebracht.

Gewelddadige overval

De drie gemaskerde mannen wachtten het echtpaar op 7 juni rond 19:15 uur op vlak bij hun auto in de parkeergarage aan de Putgraaf in het centrum van Heerlen. Toen de man zich verzette, werd hij volgens de politie geslagen en ruw tegen een muur gesmeten. De man raakte dusdanig gewond dat hij per ambulance naar het ziekenhuis moest worden gebracht. Daar bleek hij een hersenschudding en twee breuken in een oogkas te hebben.

Rolex-horloges gestolen

De politie liet in de uitzending foto's zien van de Rolexen. De daders gingen er met die horloges vandoor in de richting van begraafplaats Akerstraat. De politie hoopt dat met hulp van het publiek de daders en de Rolexen gevonden worden.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via WhatsApp of stuur een mail naar redactie@l1.nl!