L1mburg Centraal: Verstappen wint opnieuw in Zandvoort

Max Verstappen wint net als in 2021 de Dutch Grand Prix. © ANP
Onklopbare Verstappen wint ook in Zandvoort, niet meer elke zondag een heilige mis en meer Limburgs nieuws.
Dit is Limburg Centraal van zondag 4 september.

Onklopbare Verstappen wint ook in Zandvoort

In een weekend en een race waarin het verre van vanzelfsprekend was, heeft Max Verstappen ook in Zandvoort de concurrentie het zwijgen opgelegd. Net als vorig jaar wist de Limburger de Dutch Grand Prix te winnen, waarmee hij zijn tiende zege van het Formule 1-seizoen boekte en zijn dominantie doorzet.
Bekijk hier de hele reportage terug.

Niet meer elke zondag een heilige mis

Niet meer elke zondag een heilige mis. Qua symboliek was het een grote stap die het Limburgse bisdom nam, in de praktijk was het al realiteit. Verslaggever Maurice de Heus ging vanochtend vroeg naar Hunsel. Waar ook nagedacht wordt of een kerkdienst iedere week nog wel haalbaar is.
Bekijk hier de hele reportage terug.

MVV geeft overwinning weg tegen Roda JC

De derby tussen MVV Maastricht en Roda JC is zondagmiddag in de Geusselt na een matig duel in een 1-1 gelijkspel geëindigd. Jarne Streuckers zette MVV vroeg op voorsprong, in de laatste minuut scoorde Romano Postema de gelijkmaker. Daarmee heeft MVV sinds 1 september 2019 de derby niet meer weten te winnen.
Bekijk hier de hele reportage terug.

Zesde etappe Simac Ladies Tour

Lorena Wiebes heeft de eindoverwinning in de Simac Ladies Tour gepakt. De renster van DSM pakte in etappe één al de gele trui en gaf die niet meer af. Vandaag stond de heuvelachtige slotetappe rond Arnhem op het programma.
Bekijk hier de hele reportage terug.