L1mburg Centraal: Gezondschap in Limburgse supermarkten

Stockfoto © iStock
Gezondschap in Limburgse supermarkten, Jarno Errens mag uitkomen in de UFC en meer Limburgs nieuws in L1mburg Centraal.
Bekijk hier de hele uitzending.

Gezondschap in Limburgse supermarkten

Nog één week en dan moeten er weer broodtrommeltjes worden ingepakt, maar wat stop je erin? Is dat wel zo gezond als je denkt? Om je te helpen doen 32 supermarkten in 15 Limburgse gemeenten mee met het ‘gezondschap’, een schap met gezonde producten.

Studenten hebben moeite de eindjes aan elkaar te knopen

Negenduizend aanmeldingen heeft de Universiteit Maastricht voor het aanstaande academische jaar, maar nog steeds heeft niet iedereen een kamer. Degenen die er wel een hebben, betalen zich vaak blauw, want ook in de studentenhuizen moet de flink gestegen energierekening betaald worden. Is studeren nog wel leuk op die manier? Aan tafel Rianne Letschert, bestuursvoorzitter van de Universiteit Maastricht.

Jarno Errens mag uitkomen in de UFC

Jarno Errens mag zich sinds een paar dagen als enige Nederlander UFC-Fighter noemen. De uit Hulsberg afkomstige MMA-vechter heeft een contract getekend bij de allerhoogste vechtsportorganisatie ter wereld.

Sterren van morgen: BMX'er Indy Delahaye

We volgen Limburgse sporttalenten van de toekomst. Wie moeten we in de gaten houden? Vandaag de 12-jarige Indy Delahaye uit Geleen. Zij is niet gauw bang, en dat komt goed van pas als je top-BMX'er wil worden. Ze traint op de baan in Landgraaf en Kim Langeslag zocht haar op.