Politie hoopt op gouden tip over dode bij drugslab

De man is gevonden in een drugslab in Groningen © Noordernieuws
De politie heeft na het verspreiden van zijn naam en pasfoto meerdere tips gekregen over de in Roermond opgegroeide man die dood werd aangetroffen in het Groningse Kiel-Windeweer. Maar de gouden tip zat daar nog niet bij.
De politie zal daarom dinsdag aandacht aan de zaak besteden in het tv-programma Opsporing Verzocht.

Onduidelijk

Het lichaam van de 38-jarige man werd vorige week maandag gevonden op een terrein aan de Nieuwe Compagnie, nadat daar een drugslab was ontdekt. Het is onduidelijk waardoor hij om het leven is gekomen. De politie onderzoekt of er een relatie is tussen de overleden man en het drugslab.

Familie

De man, zonder vaste woon- of verblijfplaats, is opgegroeid in Roermond. Hij had in de laatste twee weken van juli voor het laatst contact met zijn familie.

Aanhoudingen

Op zondag 21 augustus werd er drugsafval aangetroffen op het terrein aan de Nieuwe Compagnie. Na onderzoek bleek het volgens de politie te gaan om een drugslab. Een man (68) en vrouw (65) uit de gemeente Midden-Groningen werden die zondag opgepakt op verdenking van het overtreden van de Opiumwet.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via WhatsApp of stuur een mail naar redactie@l1.nl!