Ongeval met vier voertuigen op A2: automobilist gewond

Een vrachtwagen botste achter op de auto. © Weert de Gekste
Op de A2 is maandagochtend in de file van een eerder ongeval een vrachtwagen achter op een auto gebotst. De automobilist raakte daarbij gewond. Ook twee andere voertuigen raakten bij het ongeval beschadigd.
De bestuurder van de personenauto is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Het ongeluk gebeurde tussen Weert en Eindhoven, ter hoogte van Maarheeze.

File

Het eerste ongeluk gebeurde rond 10:20 uur. Bij dit ongeluk raakte niemand gewond, meldt de lokale nieuwssite WeertdeGekste. Een bergingsbedrijf heeft één van de beschadigde auto's afgesleept, de andere personenauto kon zelf richting een garage rijden.
In de file van het ongeval botsten meerdere voertuigen op elkaar. © Weert de Gekste
Vanwege het ongeval werd er wel een rijstrook afgesloten waardoor er een file ontstond. In deze file botste vervolgens een vrachtwagen achter op een personenauto. Ook een auto en een bestelbus raakten beschadigd. Bij dit ongeval raakte een automobilist gewond.

Berging en herstel

Door de botsing lagen er brokstukken over de snelweg verspreid. De bergings- en herstelwerkzaamheden hebben enige tijd geduurd. Weggebruikers kregen het advies om te rijden via de A73 en de A67. De vertraging liep op tot meer dan een uur. Inmiddels is de snelweg weer vrij. Bekijk de actuele situatie op de weg.
De vrachtwagen botste achter op een auto. © Weert de Gekste