L1mburg Centraal: Fortuna stuurt coach Sjors Ultee weg

Sjors Ultee
Fortuna stuurt coach Sjors Ultee de laan uit, nieuw gras voor Amerikaanse begraafplaats in Margraten en meer Limburgs nieuws.

Fortuna Sittard zet coach Sjors Ultee op straat

Het voetbalseizoen is nog maar drie speelrondes onderweg en toch is de eerste trainer al de laan uitgestuurd. Sjors Ultee is per direct ontslagen als trainer van Fortuna Sittard. De club wist dit seizoen nog niet te winnen.

De Maastrichtse introductieweek is begonnen

De vakantie loopt op zijn eind en dat betekent dat ook het onderwijsjaar weer gaat beginnen in Limburg. Deze week maken veel nieuwe studenten kennis met de provincie. In Maastricht beginnen bijvoorbeeld ruim 9.000 studenten aan een nieuwe studie aan de Universiteit Maastricht. Maandag begon de INKOM.

Nieuw gras voor Amerikaanse begraafplaats in Margraten

Een strakker gazon lijkt niet te bestaan, de grasmat van de Amerikaanse begraafplaats in Margraten. Zo'n resultaat krijg je natuurlijk niet vanzelf, om de zoveel tijd is groot onderhoud nodig. Een megaklus, want dat gaat grotendeels met de hand.

Wout Poels geniet van de Vuelta

Wielrenner Wout Poels genoot de afgelopen dagen van de Vuelta in Nederland. Nu de Ronde zijn vervolg zijn krijgt in Spanje kan de renner uit Blitterswijck verder werken aan zijn doelstellingen. De meest opmerkelijke is bijslapen.

Sterren van morgen: tenniszusjes Santi en Sue

In de serie 'Sterren van morgen' volgen we de Limburgse sporttalenten van de toekomst. Waar dromen ze van en wie zijn hun grote voorbeelden? Vandaag de tenniszusjes Santi en Sue van 12 en 14 jaar uit Heythuysen die hopen ooit de US Open te mogen spelen.