L1mburg Centraal: Klappen door dalende koopkracht

Stockfoto © ANP
De koopkracht daalt nog harder dan verwacht en dat gaat grote groepen Limburgers raken, en meer Limburgs nieuws

Wie krijgt klappen door dalende koopkracht?

Huishoudens zullen dit jaar jaar flink minder te besteden hebben. Volgens het Centraal Planbureau daalt de koopkracht met 6,8 procent. Dat komt doordat we te maken hebben met hoge inflatie, terwijl de lonen maar beperkt stijgen.

Gevels gestut na verzakkingen in Sittard

De schrik zit er goed in bij de inwoners van de Sittardse wijk Sanderbout. De gevels van zes nieuwbouwwoningen moesten worden gestut, omdat er scheuren en verzakkingen zichtbaar zijn en bakstenen loslaten.

Perr Schuurs naar Torino

De kogel is door de kerk: voetballer Perr Schuurs is definitief speler van Torino FC, in de Italiaanse Serie A. Donderdagavond meldde hij zich in Turijn bij zijn nieuwe club. Daar maakte hij kennis met zijn nieuwe collega's, nam een kijkje in de kleedkamer.

Meer keus voor Fortuna in duel tegen Cambuur

De sfeer is goed op de laatste training van Fortuna. Er is weer een aanwinst speelgerechtigd, Cole Bassett, dus trainer Ultee heeft weer meer keus om een ploeg het veld in te sturen die beseft dat je zaterdagavond thuis tegen Cambuur moet winnen als je wat wil bereiken in de Eredivisie.

Op zoek naar zen: soundhealing

Regisseur Eric Wijnhoven en presentator Fabienne Nijsten zijn al de hele week op zoek naar manieren om tot rust te komen. Zou het ze lukken om helemaal ontspannen het weekend in te gaan? Eric en Fabienne - voor de laatste keer - op zoek naar zen, deze keer via soundhealing.