Bedrijfsbussen botsen bewust op elkaar na verkeersruzie

Stockfoto. © iStock
Twee bedrijfsbussen zijn in de nacht van woensdag op donderdag met opzet tegen elkaar aangereden op de Kaldenkerkerweg in Venlo.
Het ging om twee bussen van hetzelfde bedrijf die betrokken waren bij een uit de hand gelopen verkeersruzie, zo meldt Omroep Venlo.

Brokstukken

Even na middernacht hoorden omwonenden een harde klap op de Kaldenkerkerweg. Op straat lagen brokstukken en een bus ging er vandoor. Toen even later de gehavende zwarte bus terugkeerde naar de plek van het ongeval, hoorden de omwonenden van de twee inzittenden dat er nog een tweede bus betrokken was bij het voorval.

Arbeidsmigranten

Een woordvoerder van de politie bevestigt het verhaal tegenover de lokale omroep. De betrokkenen zijn arbeidsmigranten die werkzaam waren voor één bedrijf. Ze hebben aangegeven de zaak intern te willen afhandelen. Omdat niemand aangifte wilde doen en er alleen materiële schade is, doet de politie geen verder onderzoek naar de zaak.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via WhatsApp of stuur een mail naar redactie@l1.nl!