L1mburg Centraal: Tom Dumoulin stopt met wielrennen

Tom Dumoulin stopt per direct met wielrennen © Jean-Pierre Geusens
Tom stopt ermee, historische thuiszege voor MVV op NAC en meer Limburgs nieuws
L1mburg Centraal van dinsdag 16 augustus 2022:

Tom stopt ermee

De wielerwereld staat stil bij de beslissing van Tom Dumoulin om per direct te stoppen. De 31-jarige Maastrichtenaar zou eigenlijk nog het WK in Australië rijden volgende maand, maar kwam daar toch op terug. Veel fans bedanken Dumoulin voor alle mooie prestaties de afgelopen 15 jaar. Veel kenners en collega's noemen het een verlies voor de wielersport en roemen Dumoulin om zijn stijl, intelligentie en eigenheid.

Elvis is 45 jaar dood

Het is precies 45 jaar geleden dat Elvis Presley overleed. Een moment van herdenking dus, voor de ontelbare fans die de King nog altijd heeft. Zoals Mario Nagtzaam uit Horst. Hij was vorige week bij het grootste Elvis Presley-evenement van Europa.

Historische thuiszege voor MVV op NAC

MVV won gisteren met 3-1 van NAC. De laatste keer dat dát in De Geusselt gebeurde, was in 1993. Dat historische feit gaf nog een extra tintje aan de fraaie eerste overwinning van het seizoen.

Raymond Kerckhoffs over het abrupte afscheid van Tom Dumoulin

En toen verscheen ineens dat toch wel verrassende bericht op het Instagram-account van Tom Dumoulin. Hij wacht het WK tijdrijden in Australië niet af, zoals gepland, maar stopt per direct met wielrennen. Over het abrupte afscheid van Tom Dumoulin spreken we in de uitzending met wielerjournalist Raymond Kerckhoffs.

Op zoek naar zen: schilderen

Ze werken beiden fulltime, hebben een gezin, een druk sociaal leven en rennen dus altijd van hot naar her. Onze regisseur Eric Wijnhoven en presentator Fabienne Nijsten. Deze week gaan zij op zoek naar de ultieme manier om te ontspannen. Eric en Fabienne op zoek naar zen, bijvoorbeeld door te gaan schilderen.