L1mburg Centraal: Zus Gino opgepakt voor inbraak verdachte

Zondag 19 juni werd er ingebroken in de woning van Donny M. in Geleen. © Track'88
Zus Gino gearresteerd voor inbraak bij moordverdachte Donny, vanaf nu officieel waterschaarste in Nederland en meer Limburgs nieuws

Zus Gino gearresteerd voor inbraak bij moordverdachte Donny

De politie heeft drie vrouwen gearresteerd voor een inbraak in de woning van Donny M, die verdacht wordt van het ontvoeren en vermoorden van de negenjarige Gino. Een zus van Gino is een van de arrestanten, blijkt uit informatie in handen van L1. De inbraak in de woning was op zondag 18 juni in de woning in Geleen. Donny M zat toen al twee weken vast op verdenking van het ontvoeren en vermoorden van Gino.
Bekijk hier de hele reportage

GGD Zuid-Limburg gestart met vaccinatie tegen apenpokkenvirus

GGD Zuid-Limburg heeft de afgelopen dagen de eerste vaccinaties tegen het apenpokkenvirus gezet. Mensen uit de risicogroep, mannen die seks hebben met mannen, worden nu als eerste uitgenodigd. Cas uit Maastricht heeft zijn prik al laten zetten.
Bekijk hier de hele reportage.

Vanaf nu officieel waterschaarste in Nederland

Vanwege de aanhoudende droogte is er officieel sprake van een waterschaarste in Nederland. Daarom heeft vanaf nu het zogenoemde landelijke Managementteam Watertekorten de regie als het gaat om de verdeling van het beschikbare water in de grond en in de rivieren.
Bekijk hier de hele reportage.

Kruys maakt vrijdag debuut als VVV-hoofdtrainer

Een beetje zenuwen heeft hij wel, de nieuwe trainer van VVV-Venlo. Vrijdag start het nieuwe voetbalseizoen en dan speelt de ploeg van Rick Kruys tegen Almere City FC. Het is voor Kruys zijn officiële debuut als hoofdtrainer.
Bekijk hier de hele reportage.

Knooppunt Limburg: van Baarlo naar Stevensweert

Ze schieten aardig op, verslaggever Robert Janssen en cameraman Sander Selen, met hun vijfdaagse fietstocht op de tandem van Noord- naar Zuid-Limburg. Dit keer verruilen ze het noorden van de provincie, voor het waterrijke midden. Ze zijn natuurlijk niet de enige tweewielers op de weg.
Bekijk hier de hele reportage