Na de dickpickalender komt nu ook de 'kutkalender'

Vrouwen kunnen nu foto's van hun voorbips insturen voor de 'vagilender'. © iStock
Vagina, flamoes, gleuf, muis, doos, poes, spleet of gewoon het vrouwelijk geslachtsorgaan: twee Maastrichtse vriendinnen zijn hard op zoek naar zogenoemde 'pussypics'.
De twee vriendinnen werken nu namelijk aan de tegenvariant van de beruchte 'dickalender' van vorig jaar: de kutkalender.

Bijeffect

"We hebben vorig jaar de dickalender gemaakt nadat we veel ongewenste dickpics kregen. Een bijeffect was dat mensen zeiden: nu komt er een boek met 365 echte piemels, maar waar blijven de foto's van vrouwen?" vertelt Laura, één van de initiatiefnemers.

Vrouwen

Laura werd veelvuldig gemaild met de vraag of er ook een kalender met naaktfoto's van vrouwen kwam. "Vrouwen gingen mailen met: 'we weten nu wel hoe piemel eruitziet'. Er zijn veel verschillende soorten vagina's of vulva's, méér dan alleen de pornopoes." Uit eigen ervaring weet Laura inmiddels dat vrouwen minder snel foto's doorsturen dan mannen. Aangezien ze nog altijd foto's kan gebruiken, roept ze vrouwen op om hun foto via de website door te sturen.

Nieuwe kalender

Ook laat de Maastrichtse weten dat ze vorig jaar tijdens het maken van de dickalender in één week ongeveer 400 foto's van mannen kreeg. Overigens is er ook weer een nieuwe dickpickalender in de maak voor 2023 en kunnen geïnteresseerden een memory-spel kopen met plaatjes van de edele delen.
Vorig jaar nam 1Limburg de proef op de som: krijg jij weleens ongewenste naaktfoto's? Hieronder is het item terug te zien.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via whatsapp of stuur een mail naar redactie@1limburg.nl!