Ziekenhuis Maastricht zoekt voetmasseurs

Een voetmassage is voor veel mensen een relaxmomentje. © Beeld: ANP
Het Maastrichtse Universitair Medisch Centrum (MUMC) is op zoek naar bijzondere vrijwilligers: mensen die graag voeten masseren. Het ziekenhuis wil deze dienst als 'ontspanningsmoment' gaan aanbieden aan patiënten die in het hospitaal verblijven.
Het gaat om een vrijwilligersfunctie voor minimaal één dagdeel per week. Het ziekenhuis vergoedt de opleiding door een docent van een Belgische stichting die de vijfdelige cursus 'herballanceringsmassage' aanbiedt.

Warme persoon

"Ben jij die warme persoon met oog voor een ander en die iemand graag op zijn gemak stelt? In het MUMC willen we de patiënt een nieuwe service gaan aanbieden. Namelijk een hand-voetmassage voor patiënten die opgenomen zijn", zo begint de vacature. "Als vrijwilliger bied je extra aandacht aan patiënten, om hun verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Door de massage zorg je ervoor dat de patiënt even vergeet dat hij in het ziekenhuis ligt."

Animo

Het ziekenhuis heeft plek voor zes tot tien masseurs en inmiddels hebben zich al een handjevol gegadigden gemeld.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via WhatsApp of stuur een mail naar redactie@l1.nl!