L1mburg Centraal: Zwemmen in open water en de gevaren

Stockfoto © iStock
Laatste voorstelling Dagboek van een Herdershond, zwemmen in open water en de gevaren, afscheid Demi-Sec en meer Limburgs nieuws.
L1mburg Centraal van zondag 17 juli 2022:

Zwemmen in open water en de gevaren

Het wordt bloedheet de komende dagen. Zo heet dat het Nationale Hitteplan van kracht is vanaf morgen. Iedereen krijgt het advies goed te drinken, zich nie te veel in te spannen, en naar anderen om te kijken. Zwemmen brengt natuurlijk ook altijd verkoeling, zwemmen in een meertje of een plas is helemaal lekker. Maar niet altijd even veilig, helaas.
Bekijk hier de hele reportage

Laatste Dagboek van een Herdershond

Tachtigduizend mensen bezochten de afgelopen elf weken de spektakelmusical Dagboek van een Herdershond. In totaal zijn er 78 voorstellingen gespeeld, zondagmiddag om 16:00 uur ging de laatste voorstelling van start. Met nieuws van producent Albert Verlinde en regisseur Servé Hermans.
Bekijk hier de hele reportage

Afscheid Demi-Sec

Meer dan 15 jaar hebben ze Heerlen en de Parkstad liefdevol gepersifleerd en scoorden zelfs landelijk met liedjes als 'Oh Temara'. Maar de mannen van Demi-sec zijn klaar met 'zeik bouwen' zoals ze dat zelf zouden zeggen. Het trio trad zaterdag in thuisstad Heerlen voor de laatste keer, tijdens Park City Live, en de tent was letterlijk te klein.
Bekijk hier de hele reportage

Samenvatting MVV - Club Brugge O23

MVV speelde zaterdagavond voor het eerst in de voorbereiding tegen een profclub. Niet tegen een eerste elftal. De beloften van Club Brugge Onder 23 waren de tegenstander in De Geusselt. Maar daar had MVV het lastig genoeg mee.
Bekijk hier de hele reportage