L1mburg Centraal: Bospop terug van weggeweest

Bezoekers op de jubileumeditie van Bospop. © Wesley van Bree
OLS-winnaar onthaald in Born, Nederweert is beste kampeergemeente, Bospop kent drukke editie na twee jaar pauze en meer Limburgs nieuws.
Dit is L1mburg Centraal van zondag 10 juli.

Nieuwe OLS-president en OLS-winnaar onthaald

Ze is officieel benoemd als nieuwe president van de Oud Limburgse Schuttersfederatie. Anoesjka Koopmans uit Meijel is daarmee de eerste vrouwelijke federatiepresident. Gisteren nam ze het stokje over van Ger Koopmans. Anoesjka Koopmans is te gast in onze uitzending.
Bekijk hier de hele reportage terug.

Bospop kent drukke editie na twee jaar pauze

Bospop in Weert beleeft dit weekend zijn 40ste editie. Eigenlijk had die plaats moeten vinden in 2020 maar we weten allemaal wat er gebeurde dat jaar en het jaar daaropvolgend. Vrijdag zagen we al de opluchting en de blijdschap bij de organisatie bij de start van Bospop. Gisteren was, met 25.000 mensen, de drukste dag met als headliner Sting.
Bekijk hier de hele reportage terug.

Hoogwater een jaar later: Venloos stel trouwt tijdens hoogste punt Maas

Alsof de spanning voor een huwelijk nog niet groot genoeg is. Michiel en Natacha trouwden op de dag dat de Maas het hoogste punt zou bereiken in Venlo. De feestlocatie was het restaurant waar ze beide werken. Gelegen aan de Maas. Witte rijst en een gevecht tegen het water. In aflevering 2 van onze serie 'Het Hoogwater een Jaar Later'. Terug naar die Venlose bruiloft aan de Maas.
Bekijk hier de hele reportage terug.

Huwelijk rond de wereld door Rieu

De concerten van André Rieu op het Vrijthof zijn weer in volle gang en trekken dagelijks duizenden bezoekers vanuit de hele wereld. Zelfs vanuit Nieuw-Zeeland! Kathy en Julia leerden elkaar kennen bij Rieu, bezoeken zoveel mogelijk concerten en kregen zelfs een persoonlijke gelukwens van André toen ze trouwden. En deze dagen zijn ze natúúrlijk ook in Maastricht te vinden.
Bekijk hier de hele reportage terug.

Nederweert is beste kampeergemeente

Als je kamperen in Limburg zegt, dan denk je waarschijnlijk al snel aan het Heuvelland. Maar de aantrekkelijkste kampeergemeente van ons land ligt niet in Zuid-Limburg, maar in Midden-Limburg. Want volgens kampeerwebsite Jetcamp moet je in Nederweert zijn. De zes campings in die gemeente scoren het hoogste gemiddelde van heel het land. Bij Kampeerderij De Kaaiewaaier in Ospel snappen ze wel waarom.
Bekijk hier de hele reportage terug.