Goeeedemiddag: Opnieuw valt grote geldprijs in Limburg

Twee winnaars in Merselo reageren enthousiast op het winnen van een geldprijs. © Postcode Loterij
Sommige bewoners van Merselo zijn donderdagochtend een stuk rijker wakker geworden. In de straat Dorperveld is namelijk de straatprijs van de Postcode Loterij gevallen.
Dat maakt de organisatie donderdag bekend. Presentator en ambassadeur Gaston Starreveld reikte zoals gewoonlijk de cheques uit.

25.000 euro per lot

In totaal is er een bedrag van 450.000 euro verdeeld onder zo'n dertien deelnemers. Per lot wordt er 25.000 euro uitgekeerd. Maar liefst tien mensen hebben dit bedrag gewonnen. Twee personen spelen met twee loten mee en hebben 50.000 euro gewonnen en één iemand mag met drie loten 75.000 euro incasseren.

Loten

Ook is er onder de dertien winnaars een auto verloot. Dorpsbewoner Roman, die al met drie loten meespeelt, heeft ook de auto gewonnen. "Ik ga dit jaar naar mijn geboorteland Polen op vakantie en had al plannen om een nieuwe auto te kopen. Ik ben dan ook erg blij dat ik de auto heb gewonnen", vertelt hij aan de loterij.
Beelden van de uitreiking in Merselo zijn 19 juni vanaf 20:00 uur te zien op RTL 4.

Venlo

Overigens is even verderop, in Venlo, ook een geldprijs gevallen. Daar hebben drie deelnemers in de Vinckenhofstraat 25.000 euro gewonnen. En net als in Merselo is hier ook een auto verloot onder de winnaars.
Eind april was het overigens nog groot feest in Weert: daar viel toen de KoningsKanjer van 36,7 miljoen in de wijk Boshoven.