Politie zoekt dringend dashcambeelden in zaak Gino

Politie bij de vindplaats van Gino in Geleen, zaterdag 4 juni © Track88
De politie is dringend op zoek naar dashcambeelden en beelden van andere vaste cameraposities die zicht hebben op de openbare weg in de zaak van de 9-jarige Gino.
Het gaat om beelden waarop een blauwe Volkswagen Lupo te zien is.
De beelden moeten gemaakt zijn op 1 juni tussen 18:50 en 19:30 uur. "Heeft u beelden tussen de genoemde tijdstippen en op de aangegeven route en plaatsen, dan is het dringende verzoek om deze beelden te delen", zo is te lezen in een bericht.

Route

Daarnaast heeft de politie een route gedeeld die mogelijk verband houdt met de route die Gino heeft afgelegd. Zo zou het gaan om de Zonstraat/Hertogenlaan in Kerkrade, zwembad In de Bende in Landgraaf en de omgeving van de wijk Landgraaf in Geleen.

Gino

De 9-jarige jongen uit Maastricht kwam woensdagavond niet thuis na het buiten spelen in Kerkrade waar hij logeerde bij zijn zus. Daarna heeft zijn familie alarm geslagen en zijn vele mensen naar hem op zoek gegaan. In de nacht van vrijdag op zaterdag werd verdachte Donny M. aangehouden in Geleen. Zaterdagochtend werd het lichaam van Gino gevonden op aanwijzingen van de verdachte.