Bloemen in Kerkrade voor Gino van der Straeten

Bij het speeltuintje in Kerkrade waar de 9-jarige Gino van der Straeten woensdagavond verdween, worden zaterdag bloemen gelegd.
De jongen verdween woensdagavond uit een speeltuintje aan de Zonstraat in Kerkrade. Op die plek worden bloemen neergelegd en zoeken mensen steun bij elkaar.

Step

Donderdagavond werd in Landgraaf een stepje gevonden dat lijkt op de autoped van Gino. Ook werden vrijdagavond kleren gevonden die mogelijk iets met de zaak te maken zouden kunnen hebben. Zaterdagochtend is een lichaam gevonden bij een huis aan de Opbraakstraat in de buurt Landgraaf, een relatief jong gedeelte van stadsdeel Lindenheuvel. De politie 'houdt er ernstig rekening mee dat het gaat om de vermiste Gino'.
Hier is In de nacht van vrijdag op zaterdag is een 22-jarige man uit Geleen opgepakt. Het zou gaan om Donny M.

Verslagenheid

De afgelopen dagen hebben veel mensen gezocht naar de jongen. Vrijwilligers die in Kerkrade en Landgraaf hebben gezocht naar de vermiste Gino van der Straeten reageren onthutst op de vondst van een lichaam, zaterdagochtend in Geleen.

Foto's op social media

Op social media gaan foto's en namen rond van de mogelijke verdachte. De politie meldt op Twitter dat het in deze gevallen niet om de opgepakte verdachte gaat. 'Wij verzoeken dringend om deze beelden te verwijderen en niet te delen', schrijft de politie.