Nieuwe bestemmingen en extra vakantievluchten vanaf MAA

Afbeelding ter illustratie © Erwin Minkenberg
Vanaf komende zomer kun je vanaf Maastricht Aachen Airport (MAA) naar nieuwe zonbestemmingen vliegen. Corendon voegt nieuwe vakantiebestemmingen en vluchten toe.
Dat laat het vliegveld op de website weten.

Nieuwe bestemming

Zo gaat de luchtvaartmaatschappij vanaf 2 juli wekelijks vanuit Beek naar Málaga vliegen. Daarnaast wordt Gran Canaria toegevoegd en breidt de reisorganisatie Hurghada (twee), Kreta (één) en Turkije (zes) uit met extra vluchten. Naast de extra vluchten op de genoemde bestemmingen vliegt Corendon ook naar Rhodos, Kos, Zakynthos en Bulgarije.

Boekingen

"De boekingen voor deze zomer gaan zo hard dat we besloten hebben om in het hoogseizoen meer vanaf Maastricht te vliegen om aan de grote vraag te voldoen", zegt Atilay Uslu, oprichter van Corendon. "We merken ook dat onze klanten nu liever voor regionale luchthavens kiezen dan voor Schiphol door de ellenlange wachtrijen. Dit geldt echt niet alleen voor de vakantiegangers die aan de grensgebieden wonen."

Shuttlebus

Vanwege de extra vluchten stelt de luchthaven P5 beschikbaar voor passagiers van Corendon. Van 1 juli tot en met 31 oktober worden reizigers met een shuttlebus van en naar de luchthaven gebracht.

Open

Het Limburgs Parlement heef vrijdag definitief gekozen voor het openhouden van MAA. Maar wel onder een aantal strikte voorwaarden.