Kaarten Bruce Springsteen in Landgraaf uitverkocht

Bruce Springsteen in concert © ANP
Technische problemen gooiden woensdag roet in het eten tijdens de kaartverkoop van het concert van Bruce Springsteen in Landgraaf. Maar een dag later is het optreden van de rockzanger alsnog uitverkocht.
De online voorverkoop begon woensdagochtend om 10:00 uur, maar na zo'n twee uur werd de kaartverkoop stopgezet vanwege technische problemen bij Ticketmaster. Omdat de problemen niet op korte termijn opgelost konden worden, werd besloten om donderdag om 11:00 uur verder te gaan met de verkoop.

Lange digitale wachtrij

Dat veel fans van The Boss deze ochtend nog een kaart proberen te bemachtigen, blijkt uit de digitale wachtrij. Bijna 100.000 mensen stonden om 11:00 uur te wachten tot ze op de knop van bestellen mochten drukken. Een half uur later ging het om de helft daarvan.

Extra show

Dat Springsteen nog altijd razendpopulair is, blijkt ook uit het feit dat hij woensdag al aankondigde een extra show te geven in de Johan Cruijff Arena. In Landgraaf komt vooralsnog geen extra concert.
Het concert van de Amerikaanse zanger in Landgraaf vindt plaats op zondag 11 juni 2023. De show is op het Megaland-terrein. Het weekeinde na zijn optreden vindt Pinkpop op hetzelfde terrein plaats.