Brabanders aangehouden voor inbraken vakantiehuisjes

Afbeelding ter illustratie. © iStock
De politie heeft in Brabant twee mannen aangehouden. De twee worden verdacht van meerdere inbraken in vakantiehuisjes in Valkenburg.
De verdachten zijn een 48-jarige man uit Nuenen en een 30-jarige man uit Mierlo. Het tweetal werd maandagochtend aangehouden.

Navigatie

De politie kwam de twee verdachten op het spoor dankzij een gestolen Audi. De auto werd tijdens een inbraak in een vakantiehuisje op 16 april buitgemaakt door de daders. Het voertuig werd beschadigd teruggevonden onder aan de Rasberg in Maastricht. Via navigatie in de auto kwam de politie bij het vakantiepark in Valkenburg terecht. Daar troffen de agenten de gedupeerde eigenaar van de auto. Het politieonderzoek leidde vervolgens naar de twee Brabanders.

Op vrije voeten

Vooralsnog wordt alleen de man uit Nuenen voorgeleid, zijn 30-jarige kompaan is inmiddels weer op vrije voeten. Hij blijft wel verdachte in de zaak.
Bij een doorzoeking in de woning van een van de verdachten zijn diverse gestolen goederen aangetroffen en in beslag genomen.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via WhatsApp of stuur een mail naar redactie@l1.nl!