Storing: Kaartverkoop Bruce Springsteen uitgesteld

Bruce Springsteen in 2009 op Pinkpop © Foto ANP
De kaartverkoop voor de concerten van Bruce Springsteen in Landgraaf en Amsterdam is wegens technisch problemen bij Ticketmaster uitgesteld.
"Bij Ticketmaster zijn problemen", laat een woordvoerder weten. "Toen bleek dat de problemen niet op korte termijn opgelost gaan zijn, is besloten om de kaartverkoop te stoppen. Donderdagochtend om 11 uur gaat de verkoop verder."

Geen idee hoeveel verkocht

De online voorverkoop via Ticketmaster startte woensdagmorgen om 10:00 uur. Er zijn kaarten verkocht, maar door alle technische problemen kan Mojo niet vertellen hoeveel er al van de hand zijn gegaan.

Digitale wachtrij

Vele tienduizenden fans probeerden woensdagochtend een kaartje te kopen voor het concert van The Boss, zo was te volgen via de website van Ticketmaster. Het bedrijf liet in beeld zien hoeveel mensen er in de digitale wachtrij stonden. Het ging vanwege de storing om tienduizenden wachtenden.

Extra show

De belangstelling voor de concerten in Landgraaf en ook Amsterdam was al zo groot, dat Springsteen direct een extra show aankondigde in de Johan Cruijff Arena. In Landgraaf is vooralsnog geen extra concert aangekondigd.

Week voor Pinkpop

Het concert van Springsteen in Limburg vindt plaats op zondag 11 juni 2023. De show is op het Megaland-terrein. Het weekeinde na het concert vindt Pinkpop op hetzelfde terrein plaats.