Botsing A2 eindigt met ziekenhuis, etentje en concert

Het tourbusje van The Gulls liep weinig schade op © Weertdegekste
Bij het invullen van het schadeformulier na een aanrijding op de A2 bij Hunsel is vrijdagavond meteen een etentje gepland.
Een automobilist reed op de snelweg richting zuiden achterop een busje van de Britse band The Gulls, meldt Weertdegekste. Die band was onderweg naar Geleen, de bakermat van drummer Bob Kessels.

Afspraakje

De bestuurder van de auto die hen aanreed, was zelf ook muzikant. Nadat de auto's op de vluchtstrook waren geparkeerd, bleken de musici het ondanks de botsing prima te kunnen vinden. Sterker nog: zowel de achteropkomende automobilist als The Gulls spelen zaterdagavond in een Sittards muziekcafé.
De achteropkomende automobilist werd uiteindelijk voor controle naar het ziekenhuis gebracht, maar niet voordat er een eetafspraakje was ingepland voor zaterdagavond.

Berger

De auto van de muzikant moest door een berger worden afgesleept. De tourbus met materieel van The Gulls kon zelf doorrijden richting Geleen. Behalve een bezoekje aan het ouderlijk huis van de drummer staat er ook een optreden met opname in het Sittardse poppodium Volt op de agenda. De politiemensen die hielpen bij het afhandelen, kregen meteen een uitnodiging dat concert bij te wonen.