L1mburg Centraal: Groot feest in Weert door KoningsKanjer

Groot feest in de winnende wijk in Weert. © WeertdeGekste
Eindelijk weer Mama’s Pride, tweede Giro-etappe door Boedapest en meer Limburgs nieuws.
Dit is L1mburg Centraal van zaterdag 7 mei.

Kanjerwijkfeest zet Weertse 'miljonairs' in het zonnetje

Voor het eerst sinds twee jaar was er weer een traditioneel kanjerwijkfeest voor de deelnemers van de Postcode Loterij die meespeelden met de winnende wijkcode uit Weert. Afgelopen zondag maakte de Postcode Loterij de winnende postcode bekend, 6002 AR. De 15 gelukkige winnaars die meespelen met de volledige winnende postcode 6002 AR verdelen de helft van de KoningsKanjer, 18,35 miljoen euro, onder elkaar. De andere helft gaat naar de deelnemers die meespelen met de winnende cijfers van de wijkcode.
Bekijk hier de hele reportage terug.

Eindelijk weer een Mama’s Pride in Geleen

Na twee jaar eindelijk weer een normale editie van Mama’s Pride, het gratis toegankelijk popfestival in Geleen in het moederdagweekend. Vorig jaar was het nog een van de weinige festivals die toch doorgang kreeg in coronatijd met een ziteditie in augustus. Maar nu is dan eindelijk de normale editie Mama’s Pride.
Bekijk hier de hele reportage terug.

Tweede Giro-etappe, dwars door Boedapest

Een spannende dag voor Tom Dumoulin vandaag in de Giro d'Italia. De eerste tijdrit stond op het programma, dwars door Boedapest. Dumoulin had zijn zinnen gezet op een overwinning.
Bekijk hier de hele reportage terug.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via WhatsApp of stuur een mail naar redactie@l1.nl!