Drie personen aangehouden na politiecontrole in Sevenum

Drie aanhoudingen na een politiecontrole in Sevenum. © Edward-Media
Bij een politiecontrole in Sevenum heeft de politie vrijdag drie personen aangehouden. Ook zijn er meerdere auto's en zes gestolen elektrische fietsen in beslag genomen.
Dat meldt een correspondent die aanwijzig was bij de controle. De actie vond plaats op de parkeerplaats van de KFC.

Ongeldige verblijfsvergunning

Een persoon zou zijn aangehouden voor valsheid in geschrifte, een voor heling van zes fietsen en meerdere accu's en een voor het niet hebben van een geldige verblijfsvergunning.

Groots opgezet

Volgens de correspondent was de actie groots opgezet: ongeveer 45 mensen werkten mee aan de actie, varierend van agenten tot aan medewerkers van de doucane en de vreemdelingenpolitie.

In beslag genomen

In totaal zijn er onder andere vier Poolse spookvoertuigen in beslag genomen, acht (vermoedelijk gestolen) accu's van elektrische fietsen en twee verlopen exportkentekens. Daarnaast zijn er ook boetes uitgedeeld: sommige voor te hard rijden en andere voor het niet hebben van de juiste papieren. Een automobilist is bekeurd nadat deze 40 kilometer te hard reed.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via WhatsApp of stuur een mail naar redactie@l1.nl!