Stereo Sunday: dance met een vleugje vastelaovend

Een eerdere mainstage van Stereo Sunday © Stereo Sunday
Festival Stereo Sunday heeft haar line-up bekendgemaakt. Onder meer Kris Kross Amsterdam, Lucas & Steve en Beppie Kraft maken komende zomer hun opwachting op het podium in Venlo.
Ook Sefa, Gregor Salto, Sjaak, Mike Williams en D-Block & S-Te-Fan zullen op het podium verschijnen. Het thema van de komende editie is ‘Southern Wilderness’.

LVK-artiesten

De twaalfde editie van Stereo Sunday vindt op 1 en 2 juli dit jaar plaats. De organisatie schrijft dat de Limburgse vastelaovend ruimschoots vertegenwoordigd is op het festival. Naast Beppie Kraft treden ook Big Benny en LVK-winnaars Bjorn en Mieke op. Behalve carnavalsmuziek kan het publiek rekenen op house, tech-house, hardstyle en urban.

Uitverkopen

Het festival is uit aan het breiden. Was er vorig jaar plek voor 20.000 bezoekers, is dat dit jaar 25.000. Mark Boots van de festivalorganisatie zegt goede hoop te hebben dat het wederom uitverkoopt: "Tot dusver is 78 procent van de kaarten verkocht."

Bierprijs

Boots houdt er rekening mee dat de prijzen voor een consumptie op het festival gaan stijgen. Een voorspelling durft hij er nog niet op los te laten: "Net als in alle branches stijgen bij ons ook veel kosten. Denk dan aan het hout voor de stages, de verf en ook de inkoop van bijvoorbeeld bier. We hopen dat het hetzelfde blijft. Maar het kan zijn dat we er niet aan ontkomen."