1Lunch: Eerste vier bezetters Sterrebos voor rechter

Politie ontruimt het Sterrebos © L1
Geen borrelbus tijdens carnaval, eerste vier bezetters Sterrebos bij VDL Nedcar voor rechter en stoep weggezakt door gesprongen waterleiding. Dit en meer in de 1Lunch.

Meer inbraken tijdens carnaval

Limburgers die carnaval vieren moeten rekening houden met actieve inbrekers. Verzekeraar Interpolis voorspelt een forse toename van inbraken komen weekend. Lees hier meer.

Geen borrelbus, wel vakantiedienstregeling tijdens carnaval

Late carnavalsvierders in Maastricht zijn dit jaar aangewezen op de taxi of de benenwagen, aangezien er dit jaar 's nachts geen borrelbussen door Maastricht rijden zoals eerdere jaren. Lees hier meer.

Eerste vier bezetters Sterrebos voor rechter

Vier leden van een actiegroep moeten zich vrijdagmiddag verantwoorden voor de politierechter in Maastricht voor hun aandeel in de bezetting van het Sterrebos naast VDL Nedcar, enkele weken geleden. Lees hier meer.

Stoep weggezakt door gesprongen waterleiding Venlo

Aan de Karel van Brimeustraat in Venlo is vrijdagochtend een waterleiding gesprongen. Door de druk van het water is de stoep voor een van de woningen weggezakt. Lees hier meer.

Elke bezoeker groot binnenevenement moet zich laten testen

Iedereen die een groot binnenevenement bezoekt moet zich voortaan laten testen op het coronavirus. Het maakt niet uit of mensen gevaccineerd zijn of niet. Lees hier meer.