1Lunch: Limburgers beboet voor betreden gevaarlijke grot

Uit het archief © iStock
Geschorst Tweede Kamerlid 'weet van niks', snelheidsduivel rijbewijs kwijt na dollemansrit en jogger bedreigd en beroofd van AirPods. Dit en meer, vandaag in de 1Lunch.

Geschorst Tweede Kamerlid 'weet van niks'

Tweede Kamerlid Nilüfer Gündogan is zich van geen kwaad bewust. De politica van Volt, die in Weert opgroeide, is geschorst, omdat er meldingen over haar binnen zijn gekomen 'die wijzen op grensoverschrijdend gedrag'. Gündogan heeft zelf geen idee waar de klachten vandaan komen. Lees hier meer.

Snelheidsduivel rijbewijs kwijt na dollemansrit

Een snelheidsduivel moet het voorlopig zonder rijbewijs doen. De jongeman (21) reed gisteren veel te hard over de A79 bij Valkenburg. Hij scheurde met 175 kilometer per uur over de weg, terwijl daar een maximumsnelheid geldt van 100 kilometer per uur. Lees hier meer.

Brand in schuur in Maastricht

Een schuur in Maastricht is vanochtend door een brand verwoest. De brandweer was met meerdere eenheden op de Mergelweg om het vuur in de loods van 10 bij 20 meter te bestrijden. Lees hier meer.
Bij de brand komt veel rook vrij. © Track '88

Jogger bedreigd en beroofd van AirPods

Een rondje hardlopen is voor een vrouw naar verlopen. Ze werd gisteren in Nuth opgewacht door drie jongens. De jogger moest onder bedreiging van een mes haar AirPods afgeven aan het trio. Lees hier meer.

Limburgers beboet voor betreden gevaarlijke grot

Een man uit de gemeente Echt-Susteren en een gezin uit Meerssen hebben een boete gekregen, omdat ze illegaal in de Muizenberg zaten. Diep in de grotten kwamen agenten uit bij een soort café waar de overtreders waren. Twee mannen hadden ook nog drugs op zak. Lees hier meer.