Lichaam in water gevonden bij Oolderhuuske Roermond

In het water bij Resort Marina Oolderhuuske in Roermond is vrijdagavond een lichaam van een man gevonden. De identiteit van het slachtoffer is nog niet bekend.
Het lichaam werd gevonden bij de plas Smalbroek, gelegen pal naast het resort.

Vogelspotter

Een vogelspotter zag vrijdagmiddag iets in het water liggen. Hij twijfelde over wat het was en later die avond besloot hij zich alsnog te melden bij de politie. Rond 23:00 uur gingen de hulpdiensten kijken bij het water. Ter plekke bleek het om een stoffelijk overschot te gaan.

Onderzoek

De politie heeft een onderzoek opgestart om de identiteit van de man te achterhalen en ook de mogelijke doodsoorzaak wordt onderzocht. Daarin worden alle scenario's opengehouden. De politie kan wel melden dat het lichaam al langere tijd in het water lag. Mensen die meer informatie hebben, worden gevraagd om zich te melden.

Forensische opsporing

Volgens een correspondent ter plaatse is de forensische opsporing ter plekke geweest. Zij hebben foto's gemaakt van de locatie waar het lichaam is gevonden. Daarbij heeft de brandweer assistentie verleend met een hoogwerker, zodat de rechercheurs ook de situatie vanaf bovenaf konden bekijken.