Gepakt tijdens deal: 200 gram harddrugs in beslag genomen

De politie nam 160 gram heroïne in beslag na een onderschepte drugsdeal in Maastricht. © Politie Flexteam Zuid-West Limburg
Een dealer stond woensdagmiddag op het punt om drugs te verkopen aan een klant, toen de politie beide mannen aanhield. In de auto van de dealer troffen agenten 200 gram harddrugs en ruim 1.200 euro cashgeld aan.
Dat gebeurde rond 16:00 uur op de Via Regia in Maastricht.

Achtervolgd

"De auto van de dealer was al eens eerder betrokken geweest bij een drugsdeal. Daarom zijn agenten het voertuig gaan volgen. Zo kwamen ze bij de drugsdeal uit", vertelt een politiewoordvoerder. De politie sloeg de dealer uit de Maastricht in de boeien. Hij moet binnenkort voor de rechtercommissaris verschijnen. De koper zit niet vast, maar moet zich wel voor de rechter verantwoorden.

Waarde

In de auto van de dealer trof de politie 37 gram cocaïne en 160 gram heroïne, bij elkaar opgeteld een straatwaarde van rond de 6.700 euro. De politie heeft ook telefoons in beslag genomen van de dealer.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via WhatsApp of stuur een mail naar redactie@l1.nl!