VieCuri gaat patiënten een boosterprik aanbieden

Afbeelding ter illustratie © L1
Het VieCuri ziekenhuis in Venlo gaat patiënten een boosterprik aanbieden.
Mensen die een afspraak hebben bij het ziekenhuis kunnen daarna hun boosterprik halen. "Op die manier helpt VieCuri de GGD om versneld zo veel mogelijk personen te vaccineren", aldus het ziekenhuis.

Bloedprikken

De vaccinatielocatie wordt woensdag in gebruik genomen. De locatie is tot 14 januari open. "We bieden de boostervaccinatie alléén aan voor patiënten die al een afspraak in VieCuri hebben. Dit geldt ook voor patiënten die bloed laten prikken in het ziekenhuis", schrijft het VieCuri.

GGD

Het ziekenhuis in Venlo benadrukt dat de boosterprik alleen beschikbaar is voor mensen die een afspraak hebben in het ziekenhuis. "Verder geldt dat als u al een afspraak bij de GGD heeft gemaakt voor uw boosterprik, u naar de GGD dient te gaan. Ook al zou u misschien eerder bij VieCuri terecht kunnen", zo laat het ziekenhuis weten.

Weert

De GGD in Noord-Limburg gaat vanaf deze week 50.000 prikken per week zetten. In Zuid-Limburg worden binnenkort 70.000 vaccinaties gezet. De GGD Noord-Limburg zet in Venray, Venlo en Roermond vaccinaties. Sinds maandag is ook een extra locatie in Weert geopend.