Mercedes beklad: 'Waarschijnlijk link naar Formule 1'

Afbeelding ter illustratie © Hellen Hendriks
Een Mercedes-auto in Tegelen is in de nacht van zondag op maandag beklad met het nummer '33'. Hetzelfde nummer waaronder Max Verstappen zijn racewedstrijden heeft gereden.
Hellen Hendriks, eigenaresse van de auto, is woedend. "Iemand anders vernielt je eigendom en dan mag jij het oplossen."

Beloning

De auto van Hendriks heeft de hele nacht voor de woning gestaan. Toen de man van Hendriks maandagochtend wegging om naar het werk te gaan, stuitte hij op de bekladde auto. Hendriks plaatste verschillende foto's op Facebook. Ze deed ook een oproep om meer informatie te verkrijgen over de dader. Degene met de gouden tip kan rekenen op 1000 euro.

Kinderachtig

Hendriks vermoedt dat het vanwege de wedstrijd van zondag is gebeurd. "Wij hebben ook Formule 1 gekeken en wij hebben ook gejuicht. Maar dat er nu een hetze is tegen Mercedes, vind ik zo kinderachtig." Lewis Hamilton, de coureur van Mercedes en opponent van Verstappen, werd zondag tweede. "Je vraagt je af: gaat het om de sport of om de auto? Ik kan daar echt boos om worden."
Na een flinke poetsbeurt van de auto is het gelukt om de cijfers van de auto te halen. Al denkt Hendriks dat de auto toch naar de garage moet.
Hendriks gaat aangifte doen bij de politie.