Theatershow Ben Verdellen wederom uitgesteld

Afbeelding ter illustratie © L1
De organisatie van de theatershow 'Gelök' heeft het evenement vanwege de te verwachten coronasituatie noodgedwongen weer moeten verschuiven.
Het zou de laatste grote theatershow moeten worden van zanger Ben Verdellen in de eerste twee weekenden van december.

Uitverkocht

"De voorstellingen waren nagenoeg uitverkocht, de mensen stonden hier in oktober in de rij om een kaartje te bemachtigen", zo vertelt Hay Wilders van Theater ’t Raodhoes in Blerick. De repetities voor de show met een twaalfkoppige band onder leiding van Wim Naus waren al in volle gang. Wilders gaat met Verdellen de komende weken bekijken of en wanneer de shows worden ingehaald. De theatershow Gelök werd al eerder verplaatst door corona.

Kers op de taart

Het is de laatste theatershow van troubadour en Vrijbuiters-frontman Ben Verdellen. Het zou de kers op de taart moeten zijn na een muzikale carrière van 62 jaar. De organisatie wil er alles aan doen om Ben Verdellen in 2022 op een waardige manier afscheid te laten nemen van het theater. Maar daarnaast moeten bezoekers ook veilig de show kunnen bezoeken. De gekochte entreekaarten blijven vooralsnog geldig. De komende weken komt er meer duidelijkheid over het vervolg van de theatershow Gelök.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via WhatsApp of stuur een mail naar redactie@l1.nl!