Achtervolgende auto's schietend door Maastricht

© Orange-Media
In Maastricht is op meerdere locaties geschoten. Verschillende auto's waren betrokken bij een achtervolging door de stad, waarbij op zeker twee plaatsen geschoten is. Ook is er vanuit de auto's op elkaar geschoten.
De eerste melding van een schietincident kwam rond 23.00 uur van het Sterrenplein in Maastricht. De betrokken auto's zijn daarna de brug over richting de Boschstraat gereden, waarna er opnieuw een melding kwam van een schietincident.
Tijdens de achtervolging werd er, volgens getuigen, hard gereden en op elkaar geschoten. Ook heeft de achtervolgende auto de voorligger een aantal keer geramd.

Twee aanhoudingen

Op de Boschstraat zijn de twee betrokken auto's door de politie klem gereden. De vijf inzittenden zijn naar het politiebureau gebracht en twee van hen zijn aangehouden. Er is volgens de politie niemand gewond geraakt.
De politie heeft de Boschstraat afgesloten voor het verkeer. Agenten zoeken op straat naar hulzen. Ook spreken agenten met getuigen van de wilde achtervolging.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via WhatsApp of stuur een mail naar redactie@l1.nl!