Twee nieuwe aanhoudingen voor dodelijke schietpartij

© Orange Media
De politie heeft opnieuw twee mannen opgepakt voor de dodelijke schietpartij op de Schuureikenweg in Hoensbroek. Het gaat om twee mannen uit Heerlen van 22 en 26 jaar oud.
Het tweetal is donderdag aangehouden. Onderzoek moet uitwijzen wat hun precieze rol is geweest bij het schietincident.

Vier verdachten

In totaal zijn nu vier verdachten opgepakt. Eerder hielden agenten ook al twee Heerlenaren aan van 22 en 26 jaar oud. Zij worden vrijdag voorgeleid aan de rechter-commissaris.

Verdovende middelen

Bij de schietpartij op 2 mei is een 29-jarige man uit Aken om het leven gekomen. Uit het onderzoek is inmiddels gebleken dat de schietpartij vermoedelijk te maken heeft met verdovende middelen. Binnen het criminele milieu gaan verhalen over een drugsconflict met mensen in de Randstad. De politie kan dit nog niet bevestigen, maar zegt op de hoogte te zijn van de geruchten.

Getuigen

Na de schietpartij hebben meerdere getuigen bij de politie hun verhaal gedaan. Agenten hebben inmiddels ook gesproken met de man die naast het slachtoffer in de auto zat.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via WhatsApp of stuur een mail naar redactie@l1.nl!