Hendriks: overname SnowWorld geen gevolgen voor personeel

De overname van SnowWorld door Alychlo is goed voor het voortbestaan van het concern. Dat zegt eigenaar en bestuursvoorzitter Koos Hendriks. Door het extra kapitaal die de nieuwe grootaandeelhouder meebrengt, kunnen processen volgens hem worden versneld.
"We hebben het personeel ingelicht en die zijn blij", stelt Hendriks.

Investeren

"We gaan investeren in nieuwe attracties in Landgraaf en Zoetermeer." Welke attracties dat zijn wil hij niet zeggen. Ook gaat het bedrijf begin volgend jaar beginnen met de bouw van een skihal in Milaan.

Aandelen

Hendriks maakte donderdagavond bekend dat hij 40 procent van de aandelen aan het Belgische investeringsmaatschappij heeft verkocht. Het bedrijf van zakenman Marc Couche heeft nu 65 procent van de aandelen. Hendriks houdt 10 procent.
De oprichter blijft wel betrokken bij het bedrijf. "Ik blijf tot maart volgend jaar bestuursvoorzitter. Misschien langer om mijn opvolger in te werken", zegt hij. "Daarna zal ik ook betrokken blijven bij nieuwe projecten als adviseur."

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via WhatsApp of stuur een mail naar redactie@l1.nl!