Oma Marjan weer vrijgezel: 'Ging al tijdje niet meer goed'

© Oma Zoekt Een Opa
Het is over en uit tussen oma Marjan L'Espoir uit Sittard en opa Math, de man die ze via een speciaal voor haar opgerichte website vond.
De meest besproken oma van het afgelopen jaar is weer vrijgezel. "Ik wilde niet langer op mijn tenen lopen", zegt oma Marjan over de relatiebreuk.

Website

De vrouw uit Sittard groeide in januari vorig jaar uit tot het boegbeeld van alleenstaande ouderen die graag een (nieuwe) partner zouden wensen. Haar kleinkinderen maakten speciaal voor haar de website www.omazoekteenopa.nl.

Niet meer zo goed

Uiteindelijk vond Marjan in Math de gewenste 'nieuwe opa'. Tot voor kort leek er nog geen vuiltje aan de lucht te zijn. Maar na 10 maanden is de relatie over. "Het is heel jammer, maar het ging al een tijdje niet meer zo goed. Misschien had ik de relatie eerder moeten beëindigen", zegt Marjan. "Maar toen kwamen de feestdagen er tussen. Dus vandaar dat het nu pas is gebeurd."

Skype

De relatie werd via Skype beëindigd. Niet heel fraai, zo geeft de Sittardse toe. "Maar ik kreeg Math al bijna een week niet meer te pakken op z'n telefoon. Dit was dus de enige manier", zegt ze.

Nieuwe opa

Een 'nieuwe opa' hoeft niet zo nodig voor de Sittardse. "Voorlopig heb ik m'n neus er vol van", zegt ze. "Maar wie weet kom ik de ware Jacob nog wel eens tegen." Wat oma Marjan betreft kan de website www.omazoekteenopa.nl in ieder geval offline worden gehaald.