Enquête: Hoe denk jij over de plaatselijke politiek?

© ANP
Op 21 maart mogen we weer naar de stembus voor de gemeenteraadsverkiezingen.
Maar wat vind jij eigenlijk van de politiek in jouw gemeente? L1 en de NOS zijn daar erg benieuwd naar en horen graag jouw mening en ervaringen.

Al meer dan 2000 Limburgers hebben gereageerd!

De keuze is reuze

Veiligheid op straat, groen in de buurt, ouderenzorg, het inzamelen van afval, parkeerbeleid, het zijn enkele zaken waar de gemeente over gaat. Over ruim twee maanden kunnen we in Limburg naar de stembus om een nieuwe gemeenteraad te kiezen. En dan kan er verschil worden gemaakt, want waar de ene politieke partij bijvoorbeeld meer openbaar vervoer wil, kan een andere willen investeren in meer parkeerplaatsen. Wel of niet meer thuishulp voor chronisch zieken of juist geld steken in onderwijs? Keuzes te over!

Wat vind je belangrijk?

Met het oog op de komende gemeenteraadsverkiezingen willen L1 en de NOS graag weten wat jij belangrijk vindt: welke onderwerpen moeten als eerste worden aangepakt in jouw gemeente en waarom? En waar is jouw gemeente juist heel goed in? Heb je vertrouwen in de gemeentepolitici en wat vind je van gemeentelijke herindelingen? Vertel ons hoe je denkt over de gemeente en de gemeentepolitiek zodat wij dit kunnen meenemen in onze berichtgeving in de aanloop naar 21 maart.
Laat het ons weten! Je kunt jouw mening en ervaringen met ons delen door hier te klikken en een korte vragenlijst in te vullen.