Verontwaardiging om verplicht snacken Mondo Verde

© Google Maps
Amusementspark Mondo Verde in Landgraaf verplicht bezoekers, inclusief jaarkaarthouders, vanaf volgend jaar om bij elk bezoek aan te schuiven bij het all-you-can-eat-buffet.
Voor dat eten moet dan wel steeds vijf euro per bezoek worden neergelegd.

Verplichte bijbetaling

Bezoekers met een abonnement moeten daarmee dus alsnog betalen bovenop hun jaarkaart, waarvoor het tuinen- en dierenpark 27,50 per jaar vraagt. De actie heeft op social media al tot de nodige verontwaardiging geleid. Met name bezoekers uit de omgeving die de Wereldtuinen gebruiken voor een rustig wandelingetje, laten weten dat ze niet zitten te wachten op een verplichte bijbetaling.

Vette hap

Op het all-you-can-eat-menu van Mondo Verde staan hamburgers, frikandellen, kroketten en andere snacks, broodjes, aanlenglimonade, koffie en thee en fruit.

Succes

De all-you-can-eat-formule werd in de herfstvakantie bij wijze van tijdelijke actie ingevoerd. Volgens de directie was dat zo'n groot succes dat het onbeperkt eten per 1 januari standaard bij de entreeprijs wordt inbegrepen. Van abonnementhouders wordt daarom gevraagd om per bezoek alsnog vijf euro bij te betalen.