The Wall gaat in de herhaling bij Grenswerk Venlo

© Grenswerk.nl
In poppodium Grenswerk in Venlo voert The Pink Floyd Sound komend jaar wederom het legendarisch album The Wall  op.
De Roggelse band The Pink Floyd Sound speelde in het verleden wel al vaker nummers van het beroemde album, maar voerde The Wall vorig jaar voor het eerst integraal op.

Terugkeer

Het zorgde destijds voor twee uitverkochte avonden en daarom keert de band op 20 juni terug naar Grenswerk. Net als vorig jaar zal The Pink Floyd Sound bijgestaan worden door muzikanten, zangers en zangeressen uit Venlo en omgeving.

The Wall

Het album The Wall is sterk met de Berlijnse Muur verbonden. Tijdens live uitvoeringen werd een levensgrote muur gebouwd tussen band en publiek. Nadat Waters in 1981 Pink Floyd verliet, zou The Wall pas weer live uit worden gevoerd na de val van de Berlijnse Muur. Aan het legendarische concert in Berlijn werkte een hele rits bekende artiesten mee. Het concert op 21 juli 1990 in het gebied tussen de Brandenburger Tor en het Potsdamer Platz trok een half miljoen bezoekers.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via whatsapp of stuur een mail naar redactie@1limburg.nl!