1Lunch: Fashionliefhebbers in de rij voor opening H&M

© 1limburg, whatsapp
* 'Politie blundert bij inval Sittard' * Chaos gevreesd bij vroege opening supermarkten oudjaarsdag* Controle op fietsen zonder licht levert 110 boetes op
'Politie blundert bij inval Sittard'
Volgens een ooggetuige zou de politie in Sittard vanmorgen in de eerste instantie het verkeerde pand zijn binnengevallen. Het zou gaan om de naastgelegen autogarage. Vervolgens is de politie het juiste pand binnengevallen waar een grote hennepplantage aanwezig was. Bij de inval zijn schoten gelost en werd het arrestatieteam onder vuur genomen. Lees hier meer.
Chaos gevreesd bij vroege opening supermarkten oudjaarsdag
Op verzoek van winkeliers, mogen supermarkten in Maastricht op oudjaarsdag hun deuren al om 09:00 uur open doen, in plaats van 12:00 uur. Zij hopen hierdoor een verkeerschaos rond de winkels door massale drukte te beperken. Lees hier meer.
© iStock
Fashionliefhebbers in de rij voor opening H&M
Het was dringen geblazen vanmorgen bij de deuren van de nieuwe H&M in Heerlen. De kledingketen opent vandaag een nieuw filiaal van maar liefst 2400 vierkante meter, verdeeld over drie verdiepingen. Bekijk hier de beelden.
Controle op fietsen zonder licht levert 110 boetes op
De politie is weer begonnen met het controleren van de verlichting van fietsers. Alleen al in Maastricht werden gisteravond binnen drie uur ruim 110 boetes uitgedeeld voor het fietsen zonder licht. De controles worden elk jaar aan het eind van het jaar gehouden zodra het eerder donker begint te worden. Voor ieders veiligheid, benadrukt de politie. Lees hier meer.
© iStock
Van vijftien graden naar sneeuw
Ook al kun je nu je muts en handschoenen nog thuislaten, volgende week kan dat zomaar anders zijn. Het wordt de komende dagen namelijk lastig kiezen als je voor de kledingkast staat. Deze week zijn er nog lente-achtige temperaturen, maar volgende week valt er mogelijk sneeuw. Lees hier meer.