1Lunch: Solar wapent zich tegen droge mond en rode huid

© Solar
* Slachtoffer schietpartij Hoensbroek overleden* 'Water maaien' ter voorbereiding van Roermond CitySwim* Flinke botsing tussen bestelbus en auto: één gewonde
Slachtoffer schietpartij Hoensbroek overleden
De man die donderdagavond gewond raakte bij een schietpartij in Hoensbroek, is overleden. Dit meldt de politie. Het incident gebeurde rond 23:30 uur op de Akerstraat-Noord. Lees hier meer.
© Niek van Herten

Werknemers gemeente Maastricht gepest op de werkvloer

Werknemers van de gemeente Maastricht worden vaker gepest binnen de eigen kantoormuren dan collega's bij andere gemeenten. Dat blijkt uit onderzoek van de Inspectie SZW. Lees hier meer.
Flinke botsing tussen bestelbus en auto: één gewonde
Bij een botsing tussen een bestelbus en een personenauto in Geleen is één bestuurder gewond geraakt. Over de ernst van de verwondingen is niets bekend. De andere bestuurder kwam met de schrik vrij. Het incident vond plaats op de Westelijke Randweg. Lees hier meer.
© Beeldbank Limburg
Solar neemt extra maatregelen wegens tropische warmte
De organisatie van het Solar Weekend Festival in Roermond heeft extra maatregelen getroffen wegens de hitte. Zo wordt er onder andere gratis water uitgedeeld op de camping en kunnen festivalgangers gratis zonnebrandcrème krijgen bij de informatiepunten op het terrein langs de Maasplassen. Lees hier meer.
'Water maaien' ter voorbereiding van Roermond CitySwim
Het Waterschap Limburg is bezig met het 'maaien' van de Roer en de Maas. Dit doen ze om ervoor te zorgen dat de zwemmers tijdens de Roermond CitySwim veilig de finish kunnen bereiken. Lees hier meer.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via whatsapp of stuur een mail naar redactie@1limburg.nl!