Vleisboeket stopt ermee, fans teleurgesteld

De populaire Roermondse groep Vleisboeket stopt over een klein jaar met optredens.
De populaire zesmansformatie meldt dat op haar Facebookpagina. "Veer sjtoppe mit pien in os hert, maar gaon nog ein jaorke door knalle!".
Vleisboeket heeft een afscheidsoptreden gepland op 27 januari 2018 in De Oranjerie in Roermond met als titel Laot os sjterve. De groep zal tot aswoensdag 2018 blijven optreden. Veel volgers op Facebook reageren teleurgesteld op het einde.

Combineren
Vleisboeket begon in 2012 als grap. "Wij wilden wat leuke vernieuwende vastelaovesmuziek maken en dat is een beetje uit de hand gelopen. We stoppen ermee omdat 't steeds lastiger te combineren valt met het gewone leven. Daarnaast hebben we op bijna alle podia in Limburg gestaan, behalve de Zoepkoel. Dus we kunnen met een voldaan gevoel stoppen."

Vetbak

De Roermondse groep trad vorig jaar nog op in het afsluitende uur van De11devande11de op het Vrijthof in Maastricht.Het laatste album van Vleisboeket heet Alles in de vetbak. Vooral het nummer Sjuuf Trek Blaos Klep was populair bij de fans van Vleisboeket.
Samen met de politie Roermond en de gemeente nam de groep dit carnavalsseizoen nog een promo op om vastelaovesvierders in de regio Roermond tips te geven om inbraak te voorkomen.
Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via WhatsApp of stuur een mail naar redactie@l1.nl!