1Lunch: Gevonden hond solliciteert bij politie

© Facebook Politie Echt
* Dikke voldoende voor openbaar vervoer* Gemeenteraadsverkiezingen: Limburg stemt* Toverland zoekt 80 enge acteurs
Dikke voldoende voor openbaar vervoer
Tevreden reizigers. Zij geven het openbaar vervoer een dikke voldoende. Ook krijgt Arriva in Limburg van hen een hogere waardering dan voorgaande jaren. Dit blijkt uit de resultaten van de OV-Klantenbarometer over 2017, het jaarlijkse onderzoek door van Crow en het Kennisplatform Verkeer en Vervoer. Zo'n 86.705 passagiers in Nederland gaven tijdens hun reis hun mening over zaken als netheid, zitplaats, tarief, informatie, frequentie van rijden en sociale veiligheid. Lees hier meer.

Gemeenteraadsverkiezingen: Limburg stemt

De eerste stemmen in Maastricht werden vannacht al uitgebracht. Burgemeester Annemarie Penn-te Strake en Martin Paul, voorzitter van de Raad van Bestuur van de Universiteit Maastricht, hebben rond middernacht gestemd in de Muziekgieterij aan de Boschstraat. Rond 07:30 uur gingen de meeste stemlokalen open. Volg de verkiezingen live hier.
© L1
Max Verstappen heeft nooit mentale problemen
Een opvallend interview. Max Verstappen heeft vlak voor aanvang van het nieuwe seizoen een kijkje in zijn hoofd gegeven. "Veel mensen maken de psychologische kant heel groot, maar ik heb nooit mentale problemen. Ik geniet van het racen en wil gewoon zo hard mogelijk rijden, dat is alles", vertelt de Limburger in een interview met The Guardian. Lees hier meer.
Ben jij eng genoeg?
Attractiepark Toverland is voor het jaarlijkse Halloween-event op zoek naar 80 zogenaamde 'scare actors'. Het pretpark zoekt acteurs die bezoekers de stuipen op het lijf kunnen jagen onder andere in speciale 'scare zones' en spookhuizen. Lees hier meer.
© Pers Toverland
Gevonden hond krijgt ritje in politieauto
Deze hond had wel een nachtje. Het politiebureau in Echt kreeg dinsdagnacht bezoek van een hond die werd gebracht door een man die hem had gevonden. De man zag de herdershond lopen op de Rijksweg tussen Nieuwstadt en Sittard. Lees hier meer.
© Facebook Politie Echt