90's Forever Indoor strikt Haddaway, 5ive en Paul Elstak

© 90's Forever Indoor
Dit jaar maken onder andere Haddaway, de Britse boyband 5ive en hardcore-dj Paul Elstak hun opwachting tijdens 90's Forever Indoor in het Mecc in Maastricht.
Dat heeft de organisatie van het festijn, dat dit jaar op 3 november plaatsvindt, bekendgemaakt.

Hits

Haddaway scoorde in de jaren '90 een kneiter van een hit met What is Love. Daarna had de zanger uit Trinidad en Tobago nog succes met het nummer Life. Daarnaast is 5ive een grote naam die naar Maastricht komt. De Britse boyband kan putten uit een breed repertoire. Met Slam Dunk stonden ze wereldwijd hoog in de hitlijsten. Het is overigens niet voor het eerst dat de boyband uit Londen naar Maastricht komt. Een paar jaar geleden waren ze ook al in het Mecc te bewonderen.
Verder komen dit jaar ook Paul Elstak, de Belgische Belgische dance-act Lasgo en Whigfield naar het feest in Maastricht.

Indoor en outdoor

Het populaire 90's-festijn heeft zowel een indoor- als een outdoorversie. In de wintermaanden is het Mecc het decor. In het zomer wordt het vliegveld omgetoverd tot festivalterrein. Zo stonden in juni onder andere Vengaboys en Sash op het podium bij Maastricht Aachen Airport.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via whatsapp of stuur een mail naar redactie@1limburg.nl!