MVV overlegt met KNVB en justitie over aanpak relschoppers

© 1Limburg
MVV overlegt maandag met de politie en de KNVB over vervolgstappen tegen de relschoppers tijdens de wedstrijd tegen Roda JC.
Tijdens de play-off-wedstrijd tussen MVV en Roda JC drie weken geleden vonden flinke ongeregeldheden plaats in het stadion.

Stadionverbod

Tot nu toe hebben pas enkele hooligans een stadionverbod opgelegd gekregen, onder wie de MVV-supporter die na afloop van de wedstrijd een Hitlergroet bracht aan Roda-icoon Huub Stevens.

Over en weer

In de pauze sloeg de vlam in de pan in De Geusselt. Groepjes supporters van beide clubs provoceerden elkaar. Enkele MVV-'aanhangers' betraden het speelveld, waarna sanitair, stokken en ander materiaal over en weer vloog. Twintig relschoppers werden geïdentificeerd.

Harde aanpak

Algemeen directeur Paul Penders laat vrijdag weten dat MVV strenger gaat optreden tegen relschoppers. Penders zei dat naar aanleiding van twee incidenten die zich de afgelopen maanden afspeelden in De Geusselt, waaronder de wedstrijd tegen Roda.
Penders wil niet reageren op vragen over maatregelen tegen de relschoppers. "Na maandag weten we meer," zo stelt hij.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via WhatsApp of stuur een mail naar redactie@l1.nl!