1Lunch: “Een ‘Dumoulintje’ doen is nog niet zo makkelijk”

© ANP
* Limburgse carjacker rijdt zichzelf klem* Poncho’s bij Bieber* Dekking zoeken in Heerlen
“Een ‘Dumoulintje’ doen is nog niet zo makkelijk”
Plots weer een roze verschijning met een fiets op een berg. Tom Dumoulin heeft even rust, maar gelukkig heeft hij een goede vervanger op de fiets, namelijk Chantal Janzen. De RTL-presentatrice heeft vanmorgen ongetraind de Alpe d’Huez beklommen. Ofja, beklommen… Lees hier meer.
Limburgse carjacker rijdt zichzelf klem
Komt een man bij de autodealer, hij wil een proefritje maken in een Mercedes, maar gaat er als een speer met de wagen vandoor. Dit is geen scène uit een film, maar het overkwam een Tongerse autoverkoper. Gelukkig wist de politie de man na een korte achtervolging, klem te rijden vlakbij de grens van Maastricht. Lees hier meer
© iStock
Dekking zoeken in Heerlen
Opletten geblazen in de Heerlense wijk Zeswegen. In de wijk zijn namelijk één of meer schutters actief die met een luchtdrukwapen gericht op huizen, auto’s en zelfs mensen schieten. Lees hier meer.
Poncho’s bij Bieber
Regen en onweer, dat is waar de Beliebers zich op moeten voorbereiden zaterdagavond. Volgens Meteo Limburg is het dit weekend namelijk wisselvallig weer met kans op regen en onweersbuien, met name vlak voor het optreden van het tieneridool. Lees hier meer.
© Jean-Pierre Jans
Surprise, tekort van 12 miljoen
De gemeente Venlo wist van niks. Zomaar was er vorige maand al een tekort van 12 miljoen op het zorgbudget van de gemeente. En naar verwachting gaat het dit jaar en volgend jaar alleen maar oplopen. Lees hier meer.