1Lunch: Bospop maakt eerste namen bekend

© Wendy Vluggen
* Topoverleg over wethouder Palmen* Lijk gevonden in Venlo* Dierenbeschermingscentrum overspoeld

Topoverleg over Jo Palmen in Den Haag

In Den Haag zijn burgemeester Luc Winants, diens opvolger Gerd Leers en gouverneur Theo Bovens vandaag in gesprek met minister Kajsa Ollongren. Onderwerp is uiteraard de positie van de Brunssumse wethouder Jo Palmen, wiens integriteit betwist wordt. Met name Winants, Bovens en Ollongren willen dat Palmen vertrekt, maar de Brunssumse coalitie schaart zich vooralsnog achter de wethouder. Lees hier meer.
© ANP

Dierenbeschermingscentrum overspoeld met speeltjes

Ook asieldieren verdienen een warme kerst. Die boodschap is bij veel mensen aangekomen, zo blijkt bij een inzamelingsactie van het Dierenbeschermingscentrum Limburg. Het asiel wordt namelijk overspoeld met speeltjes en voer voor de asieldieren. Lees hier meer.
© Facebook/Dierenbeschermingscentrum Limburg

Bospop haalt grote namen Live en a-ha naar Weert

Het festival Bospop heeft de eerste acts die er in juli zullen optreden bekendgemaakt. Onder meer Live, Billy Idol, Jonathan Jermiah en a-ha zullen naar Weert afreizen. Op 27 januari start de kaartverkoop voor het festival, dat op 14 en 15 juli zal plaatsvinden. Lees hier meer.

Lijk gevonden in Venlo

Bij een rotonde op de Postweg in Venlo is donderdagochtend een lijk gevonden. Over de identiteit van het stoffelijk overschot is niet bekend. De politie heeft een onderzoek gestart en meldt dat het lichaam 'onder verdachte omstandigheden' aangetroffen werd. Lees hier meer.

Rowwen Hèze en Benny Neyman herrezen

Het jaar 2017 nadert zijn einde en dan wordt, zoals ieder jaar, veelvuldig gestemd op en geluisterd naar de Top 2000. Liefhebbers lopen een grote kans dat ze nummers van Rowwen Hèze gaan horen. De band staat voor het eerst met zes nummers in de lijst. Daarnaast zijn er nog andere Limburgse artiesten die de lijst gehaald hebben. Lees hier meer.