Bekende dönerwagen Musti krijgt nieuwe moderne kraam

© Jean-Pierre Geusens
De bekende dönerwagen Musti keert terug op het Stationsplein in Maastricht. Niet met de kebabcaravan, maar met een moderne nieuwe kraam.
Het architectenbureau Maurer United Architects heeft een fraai ontwerp voor Musti gemaakt, zo meldt De Limburger.

Nieuw ontwerp

De kebabcaravan stond voorheen altijd bij het station. Daarna heeft de witte dönerwagen op verschillende plekken in de stad gestaan. Maar volgend jaar april keert hij definitief terug op het Stationsplein. En dat in een volledig nieuw ontwerp. De letters van Musti worden in een hippe kubusvorm gegoten.

Failliet

Vorig jaar ging het kebab-imperium van Musti op de fles. Het bankroet trof zowel het specialiteitenrestaurant aan de Tongersestraat als de populaire kebabwagen van Musti bij het centraal station.

Klap

Met name het gegeven dat de bekende kebabcaravan uit het straatbeeld dreigde te verdwijnen, kwam hard aan. Groot was dan ook de opluchting, zo bleek uit de vele Facebookreacties, toen bekend werd gemaakt dat de bekende dönerwagen een doorstart kon maken.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via WhatsApp of stuur een mail naar redactie@l1.nl!