Beppie voelt 'gezonde spanning' voor laatste grote concerten

Beppie Kraft tijdens De11devande11de in 2016 © Jean-Pierre Geusens
Beppie Kraft voelt een gezonde spanning voor de laatste grote concerten die ze zaterdag en zondag geeft op het Vrijthof in Maastricht.
Dat zei ze maandagavond in het L1 programma AvondGasten. De concerten zijn geen afscheid, maar wel de laatste concerten met een grote liveband.

Ouderen

Het concert op zaterdag gaat in totaal meer dan 5 uur duren. Er worden dan 15.000 mensen verwacht. Op zondag is er een korter programma, met alleen maar zitplaatsen. Dat is speciaal bedoeld voor ouderen. Voor dat concert worden speciale bussen ingezet. Die gaan in totaal zo'n 1000 ouderen ophalen in verzorgingshuizen in de hele provincie

Ahoy

De 71-jarige Beppie viert dit jaar haar 60- jarig jubileum. Hoogtepunt vindt ze nog altijd het concert dat ze 5 jaar geleden gaf in een uitverkocht Ahoy, zo zei ze in AvondGasten.

Getrouwd

Beppie is dit jaar ook 50 jaar getrouwd met haar steun en toeverlaat Pierre. Die is ernstig ziek maar zal dit weekend wel bij de optredens van Beppie zijn.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via WhatsApp of stuur een mail naar redactie@l1.nl!